Peppi Pitkätossu -näyttelijätär pidätettiin – hakkasi kämppäkaverinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Tami Erin muistetaan parhaiten Peppi Pitkätossun roolista vuonna 1988 valmistuneessa Peppi Pitkätossu, maailman vahvin tyttö -elokuvassa. Tuolloin 11-vuotias punapää on sittemmin työskennellyt muun muassa mallina.

Pippurisen Peppi Pitkätossun rooli lienee jäänyt päälle 38-vuotiaalle näyttelijättärelle. Tami Erin nimittäin pidätettiin taannoin Kaliforniassa sijaitsevasta kodistaan hänen kämppäkaverinaan asuvan nimettömänä pysyttelevän miehen pahoinpitelystä.

Välikohtaus tapahtui 11. huhtikuuta. Tami Erinin ja kämppäkaverin välinen riita johti fyysiseen välienselvittelyyn, ja lopulta paikalle kutsuttiin poliisit. Näyttelijätär vietiin putkaan, josta hän vapautui seuraavana aamuna. US Magazine -verkkosivuston mukaan uhri säästyi näkyviltä vammoilta.

Tami Erin valittiin Astrid Lidgrenin luoman Peppi Pitkätossun rooliin tuhansien halukkaiden joukosta. Erin aloitti uransa lapsimallina ollessaan 8-vuotias. Näyttelijättären viimeisin rooli oli Tim & Eric’s Awesome Christmas Special -elokuvassa vuonna 2010.