Arianny Celeste riisui hississä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen UFC eli Ultimate Fighting Championship -vapaaotteluorganisaation otteluissa nähdään myös näyttäviä kehätyttöjä. Yksi tunnetummista kehätytöistä on Arianny Celeste, joka on tuttu näky myös esimerkiksi Playboyn sivuilta.

27-vuotias kaunotar nähdään nyt Youtube-kanava Cinefixiä mainostavalla tuoreella videolla. Siinä Arianny Celeste astuu hissiin, jossa hänen lisäkseen on nörtin oloinen mies. Hississä Arianny alkaa riisumaan vaatteitaan miehen nenän edessä. Tähti astelee pois hissistä yllään vain piukat siniset bikinit ja korkokengät.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Playboyn lisäksi Arianny Celeste on poseerannut uransa aikana muun muassa Maxim, FHM ja Sports Illustrated -lehdissä. Hiljattain Arianny joutui ongelmiin virkavallan kanssa, sillä hänet pidätettiin pahoinpitelystä. Pidätyksensä seurauksena Celesteltä, oikealta nimeltään Arianny Lopez, jäi väliin UFC 146 -otteluita. UFC:n puheenjohtaja Dana White seisoo kehätyttönsä takana todeten tämän olevan ”hyvä tyttö ja hyvä lähettiläs UFC:lle”.