Frendit-sarjan paluu villitsee netissä – näin tylysti vastasi tuottaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin sitcom-sarjoihin lukeutuva Frendit loppui jo jonkin aikaa sitten, mutta ennen sitä se ehti ihastuttaa vuosikausia televisiokatsojia ympäri maailmaa. Sarja on pysynyt ihmisten mielissä, ja kovimmat fanit elättelevät haaveita sarjan paluusta.

Viime päivinä internetissä on liikkunut huhuja sarjan tähtien paluusta ruutuun vielä yhden jälleennäkemisen merkeissä. Huhun mukaan Frendit-sarjalle suunniteltaisiin jatkoa yhden kokonaisen tuotantokauden verran.

Nyt toinen sarjan luojista, Marta Kauffman on kuitenkin ampunut alas huhut sarjan mahdollisesta paluusta. Hän kertoi E! News -verkkosivustolle, että Frendit eivät ole palaamassa televisioruutuihin, eikä paluuta tulla myöskään näkemään valkokankaalla. Kauffman mainitsi itse kuulleensa huhun ohimennen vieraillessaan baarissa.