Jäätävä bikinivartalo – kirjaimellisesti! Maria esitteli kurvinsa kylpylässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen kohujulkkis Maria Fowler nousi tähteyteen The Only Way Is Essex -realitysarjan myötä. Taannoin Fowler paljasti laihduttaneensa vartaloaan rasvaimulla, ja hän on sittemmin esitellyt muodonmuutoksen tuloksia innokkaasti internetissä.

Nyt realitytähti on vieraillut ystävättärensä kanssa luksuskylpylässä, ja on tietenkin tarjoillut faniensa iloksi kuvia reissultaan. Maria Fowler jakoi Twitter-tilillään kuvia, joissa hän viettää aikaa kylpylän kylmähuoneessa bikineissään.

– Olen kylmähuoneessa. Täällä on niin kylmää. Hah, Maria Fowler tiivisti tunnelmat twiitissään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Lontooseen muutettuaan Maria työskenteli muun muassa tankotanssijana ja stripparina. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.