Mies halusi prostituoidulta seksiä – tarjosi vaihdossa hampurilaisateriaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joskus uutisotsikoihin päätyy tapauksia, joissa ihmiset ovat halunneet maksaa palveluita tai tavaroita luonnossa. Kerroimme taannoin erästä floridalaisesta prostituoidusta, joka vaati palkkansa pikaruokaketjun juustohampurilaisina.

Nyt samantapainen tilanne on toistunut Yhdysvalloissa Albuquerquessa, jossa Donald Jones -niminen mies yritti saada prostituoidulta seksiä hampulaispalkkaa vastaan. Poliisi sai lopulta 58-vuotiaan miehen kiinni itse teosta.

Virkavallan edustajat seurasivat, miten mies otti naisen kyytiin prostituoituja vilisevältä alueelta ja tilasi tämän kanssa pikaruokaravintolasta ruokaa. Kun Happy Meal -paketti oli mukana, pari suuntasi erääseen puistoon suorittamaan itse aktia.

Pari oli juuri aloittamassa yhdyntää autossa, kun poliisi tuli väliin. Prostituoitu myönsi miehen ostaneen seksiä ruokamaksulla. Virkavallan edustajat löysivät autosta huumeita, ja nyt Jonesia syytetään huumeiden hallussapidosta, uutisoi Kob-sivusto.