Azealia Banksin videossa silmänruokaa – kauhua ja seksikkyyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkista kotoisin oleva naisräppäri Azealia Banks on lyhyen uransa aikana ehtinyt herättää huomiota niin musiikillisilla kuin ulkomusiikillisillakin seikoilla. Viimevuotisen Ruisrock-esiintymisensä perunut muusikko nähdään tänä vuonna Helsingin Flow-festivaaleilla.

21-vuotias räppäri on nyt julkaissut uuden Yung Rapunxel -kappaleensa musiikkivideon. Video esittelee synkkäsävyistä kauhukuvastoa ja esimerkiksi väkivaltaa mellakkapoliiseja vastaan, mutta karvabikineihin sonnustautunut Azealia tarjoilee katsojille myös silmäniloa. Kuten neitosen aikaisemmatkin tempaukset, tulee myös tuore video epäilemättä herättämään kohua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Rohkeista lyriikoistaan ja puheistaan tunnettu 21-vuotias harlemilainen Azealia Banks tekee parhaillaan kovaa nousua naisräppäreiden kärkikaartiin. Muusikko herätti taannoin pahennusta poseeraamalla Dazed & Confused -lehden lukuisissa maissa kielletyssä kansikuvassa punaisen kondomin kera. Azealia Banksin uusi levy, Broke with Expensive Taste julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.