Helenin läpinäkyvä asu paljasti sisältöään – liikaa vai ei?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohukaunotar Helen Flanagan kertoi äskettäin haluavansa laajentaa omaa uraansa saippuasarjoista ja realitysta komediagenreen. Neitokainen on parhaillaan Miss Avant Première -vaatemerkin malli.

22-vuotias Helen ikuistettiin vastikään valokuviin ITV-studioiden edessä, jossa tähti nähtiin tiukassa mustassa mekossa. Leningin sivu oli varsin paljastava, ja pitsin alta pilkottikin kaistale neitokaisen muhkeaa rintaa.

Helen Flanagan aiheutti taannoin kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.