Maailman vihaisin kitaristi – angstinen YouTube-video naurattaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä leviää usein nauruhermoja kutkuttavia videoita, joiden kohteena on tahattomasti huumoria aiheuttava tähti. Viime päivinä videohitiksi on noussut jo muutaman vuoden takainen video, jossa mies turhautuu intsrumenttinsa soittamiseen huvittavalla tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videon julkaissut taho kertoo, että videolla esiintyvä liverpoolilainen The Treeman -niminen herra yrittää soittaa omaa Ghost of Love -kappalettaan, mutta huonolla menestyksellä. Kiroileva ja kiukutteleva mies on harjoitustensa aikana rikkonut kolme kitaraa, purrut melkein kätensä irti ja tuhonnut kotinsa liki tuusan nuuskaksi.

The Treemania kutsutaan maailman vihaisimmaksi kitaran soittajaksi. Moni musiikko on julkaissut videon viime päivinä Facebookissa kirjoittaen, että heidän on toisinaan helppo samaistua kiukkuisen britin soittamisen raivoon. Aina ei voi onnistua.