Rihanna raskaushuhujen keskiöön – kiistettiin heti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Barbadossyntyinen Rihanna on viime aikoina herättänyt närää perumalla keikkojaan. 25-vuotias neito perui vastikään Teksasin Houstonin keikkansa kurkunpään tulehduksen takia.

Keikkojen peruminen on jatkunut sittemmin entiseen malliin, ja viimeksi tähti on jättänyt väliin esiintymiset Bostonissa ja Baltimoressa. Rihannan outo käytös onkin saanut ihmiset epäilemään, että poppari olisi raskaana ja odottaisi lasta Chris Brownille.

Lisähöyryä huhuille on saatu, kun paparazzi bongasi neidon Beverly Hillsistä sairaalarakennuksen edustalta keskiviikkona. Tähden edustajat ovat pysyneet kannassaan, jonka mukaan kaunotar on vain hetkellisesti sairaana. Myös tähden ystävä sisäpiiristä on puolustellut popparin tilaa.

– Rihanna on vain kipeä, ja siinä kaikki. Tiedän, että se ei ole tarpeeksi hyvä syy, koska kaikki haluavat raskausdraamaa, mutta anteeksi vain, ei ole oikea aika sille. Hän ei ole raskaana! Kommentoi ystävä Hollywood Life -lehdelle.

Tähden ystäväpiiristä kuuluu myös viestiä, että laulajatar on oikeasti pahoillaan siitä, että on joutunut jättäytymään pois keikoiltaan. Rihanna tuntee sisällään kuuluvansa lavalle, ja onkin siksi raporttien mukaan murtunut peruutuksista.

Rihanna seurusteli vuosina 2008 – 2009 RnB-artisti Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä.