Uhkea Kelly Brook esitteli tiimalasivartalonsa – seksikkäin kalenterikuva?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook kuuluu maansa kuvatuimpiin kurvikuningattariin. Neitokainen esitti taannoin Keith Lemon: The Film -komediaelokuvassa itseään.

Yläosattomissa Fidjillä poseerannut Kelly on nyt julkaissut Instagram-blogissaan sensuelleja otoksia, joissa hän antaa ihailijoille pilkahduksen vuoden 2014 kalenteristaan. Kuvissa muodokas neito nähdään mustassa alusvaatteessa, jossa hän muistuttaa hieman takavuosien seksisymbolia, Sophia Lorenia.

33-vuotias Kelly Brook seurusteli pitkään rugbypelaaja Thom Evansin kanssa. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja Evansin ensimmäinen. Lopulta pari erosi, ja Kelly alkoi jälleen seurustella eksänsä Danny Ciprianin kanssa.