Ke$ha poseerasi korumainoksessa – huomio kiinnittyi muotoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen poptähti Ke$ha, oikealta nimeltään Kesha Sebert, herättää toisinaan kohua erikoisilla tempauksillaan ja kommenteillaan. Taannoin laulajatar esimerkiksi väitti juoneensa omaa virtsaansa samalla, kun hänen veljensä kuvasi tapahtunutta.

Nyt Kesha on kuitenkin otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä. Laulajatar nähdään amerikkalaisen koruvalmistajan, Charles Albertin uudessa mainoskampanjassa, josta tähti on tarjonnut esimakua Instagram-tilillään. Rohkeimmassa kuvassa Kesha vilauttaa paljasta rintaansa avonaisen paidan alta.

Ke$ha sai vuonna 2005 levytyssopimuksen, mutta hänen läpimurtonsa tapahtui vasta vuosia myöhemmin. Poptähden Animal-debyyttialbumi nousi nopeasti hittilistojen kärkeen. Neitokaisen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ykköshitit Tik Tok ja We R Who We R sekä Blow. Hän julkaisi marraskuussa Warrior-albumin, jota on työstänyt muun muassa ruotsalainen hittituottaja Max Martin sekä The Black Eyed Peas -tähti Will.i.am.