Kissakin osaa säveltää musiikkia saippuasarjaan – tässä todiste!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Television katsotuimpia sarjoja ovat olleet jo vuosikymmenien ajan saippuaoopperat, joihin lukeutuvat esimerkiksi Kauniit ja rohkeat, Tunteita ja tuoksuja sekä kotimainen Salatut elämät. Monen mielestä kyseinen televisioviihde ei kuulu tv-sarjojen kunninhimoisimpaan kastiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Oma naurunaiheensa on sarjoissa kuultava taustamusiikki, jonka lienee tarkoitus vavisuttaa dramaattisuudellaan. Nyt on viimein todistettu, että jopa kissa osaa säveltää musiikkia saippuaoopperan kohtausten taustalle.

Eräs henkilö houkutteli lemmikkikissansa tallustelemaan kosketinsoittimen päälle. Tuloksena oli materiaalia, joka soveltui varsin hyvin Tunteita ja tuoksuja -sarjan tunteikkaan kohtauksen taustalle.