Nainen riisuutui puolialastomaksi pressitilaisuudessa – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisillä on erilaisia keinoja saada huomio julkisissa tilanteissa. Eräs niistä on esimerkiksi riisuutua alasti. Nyt kolumbialainen nainen on käyttänyt tätä kikkaa pressitilaisuudessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Roskaamista vastaan järjestetyssä tiedotustilaisuudessa koettiin odottamattomia hetkiä, kun kesken kaiken Monica Dixon -niminen 42-vuotias nainen riisui vaatteet pois päältään. Nainen herätti hämmennystä kävelemällä yleisön joukossa alusvaatteisillaan.

Tilaisuudesta on tallennettu videomateriaalia, jossa tilanteen voi nähdä omin silmin. Poliisit ottivat temppuilevan naisen kiinni ja pidättivät hänet paljastelun jälkeen. Muhkeamuotoista Dixonia syytetään nyt häiritsevästä käyttäytymisestä. Syytä hänen tempaukselleen ei tiedetä, uutisoi paikallinen WIS-TV-kanava.