Seksirikollisilla karu kohtalo Yhdysvalloissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa maissa seksuaalirikoksista tuomitut joutuvat loppuelämäkseen seksirikollisten listalle, minkä johdosta he joutuvat esimerkiksi Yhdysvalloissa ilmoittamaan aina minne kulloinkin muuttavat. Myös muut kansalaiset saavat tietoonsa seksirikollisten asuinpaikat.

Nyt Floridassa sijaitsevan Bradfordin kaupungin sheriffi on päättänyt käyttää kaikki lain mahdollistamat keinot seksirikoksista tuomittujen ihmisten elämän vaikeuttamiseksi.

Nollatoleranssia kannattava sheriffi Gordon Smith ei tunne sympatiaa rikollisia kohtaan, vaan on varustanut heidän talojensa edustat varoituskyltillä, jossa kerrotaan tuomiosta erittäin näkyvästi. Kylttien pystyttämisen jälkeen yksi seksirikollisista on jo muuttanut pois ja kaksi muuta on muuttamassa.