Hampurilaisravintolan jono oli liian hidas – poliisi veti aseen esiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Grillijono on paikka, jossa tunteet voivat leiskahtaa näläntunteen seurauksena. Monesti tuhti purilainen tai makkaraperunat ovat omiaan taltuttamaan orastavan tappelun.

Nyt eräs georgialainen poliisi on kuitenkin herättänyt hämmennystä McDonald’s-ravintolan jonossa. Scott Biumi -niminen ylikonstaapeli veti nimittäin aseen esiin kyllästyttyään jonossa kuhnailevaan asiakkaaseen. Miehen tempauksesta on julkaistu myös valvontakameran video, jossa hänen pöyristyttävä käytöksensä tulee ilmi.

Poliisi meni uhkailemaan epäonnista 18-vuotiasta Ryan Mashia, koska hänen mielestään grillijono liikkui liian hitaasti. Biumi iski aseen nuorukaisen kaulaa vasten. Todistajat näkivät poliisin merkin hänen vyössään tapahtuman aikana. Miestä syytetään nyt törkeästä pahoinpitelystä, uutisoi WSB-radiokanava.