Thaimaalaisperhe suojasi kotinsa – krokotiileja pihassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toiset perheet turvautuvat murtohälyttimiin, toiset vahtikoiriin. Thaimaalainen Awirut Nathipin kotiin ei ole murtauduttu viimeiseen 15 vuoteen, sillä hänen taloaan vartioi kaksi täysikasvuista krokotiilia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Toinen krokotiileista lekottelee pihalla, mutta toinen vartioi huushollia talon alta käsin, koska se on toveriaan aggressiivisempi yksilö. Krokotiilit hoitavat tehtävänsä kunnialla, ja jopa perheen naapurit ovat tyytyväisiä liskovartioihin, sillä ne luovat alueelle turvallisuuden tunnetta.

– Kun olemme yläkerrassa, makaa ovellamme krokotiili kuin vahtikoira, eikä kukaan vieras yritä tulla sisään, Nathip kertoo uutistoimisto AP:lle. Krokotiilit vartioivat perheen talossa olevia arvoesineitä.