Rihanna ja Chris Brown katkolla? Nyt puhuu mysteeriblondi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popmaailman myrskyisiin suuriin rakkaustarinoihin kuuluu laulajatar Rihannan ja r&b-tähti Chris Brownin on-off-seurustelusuhde. Parin on uutisoitu eronneen ja palanneen yhteen monta kertaa. Nyt uusimpien tietojen mukaan pariskunnan suhde on taas katkolla.

E! News -sivuston mukaan ero johtuu vaativista aikatauluista, ja myös siitä, etteivät Rihanna ja Chris ole osanneet päättää, ovatko he todella vakavasti yhdessä. Joidenkin lähteiden mukaan välirikkoon liittyy myös losangelesilaisessa Playhouse-yökerhossa työskentelevä mysteeriblondi, joka kuvattiin vastikään pitelemässä Brownin kättä baarissa. Hän on 22-vuotias Keisha Kimball, joka on nyt kiistänyt suhteen mahdollisuuden räppäriin.

– Olen yleensä Chrisin tarjoilija. Tunnen hänet ja hänen ystävänsä. Mitään ei ole koskaan tapahtunut, minä vain työskentelen siellä. En tunne vetoa mustiin miehiin, Keisha tyrmää väitteet TMZ-sivustolla.

Hän kertoo uutisissa levinneen valokuvan vääristelevän totuutta. Erilaista miesmakuaan vakuutteleva nainen sanoi, ettei aio sekaantua Brownin ja Rihannan suhteeseen. Hän ei ole omien sanojensa mukaan suhteenrikkoja.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.