Rihanna rikkoi ennätyksen: 10 ykköshittiä Billboard-listalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popmaailman kohutuimpiin rakkaustarinoihin kuuluu laulajatar Rihannan ja r&b-tähti Chris Brownin on-off -seurustelusuhde. Parin suhteen kerrotaan jälleen olevan katkolla, sillä Brown on viime aikoina yhdustetty losangelesilaisessa yökerhossa työskentelevään mysteeriblondiin.

Barbadossyntyinen laulajatar on nyt kuitenkin uutisissa vaihteeksi positiivisemmissakin merkeissä. Rihannalla on nimittäin takanaan enemmän ensimmäiselle sijalle nousseita hittikappaleita mainekkaalla Billboard-listalla kuin yhdelläkään toisella artistilla viimeisen 20 vuoden aikana. Kyseessä on Yhdysvaltojen singlelista.

Rihannan Stay-kappale nousi tällä viikolla listan toiselta sijalta ensimmäiselle, jolloin tähti sai jo kymmenennen listaykkösensä. Tätä ennen laulajatar kamppaili ennätyksen hallussapidosta Katy Perryn kanssa, sillä kummallakin oli takanaan yhdeksän Billboard-listan ensimmäiselle sijalle noussutta hittiä. Billboard listaa kappaleet niiden kokonaisvaltaisen myynnin ja radiosoiton perusteella.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.