Rihanna yläosattomissa backstagella – julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Rihanna on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa musiikkiuransa ohella myös ihmissuhdesotkujensa ansiosta. Hänen ja r&b-tähti Chris Brownin suhteen uskotaan jälleen olevan katkolla, sillä E! News -sivusto uutisoi Brownilla olevan suhde mysteeriblondiin.

Parisuhdesotkuista huolimatta Rihanna ei ole arastellut poseerata viime aikoina rohkeissakaan kuvissa. Vasta hiljattain tähti jakoi Instagram-kuvablogissaan bikiniotoksia, ja nyt hän on puolestaan lisännyt sivustolle rohkean takahuonekuvan. Siinä yläosaton popkaunotar valmistautuu illan esiintymiseen avustajan viimeistellessä hänen kampaustaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.