Nettihitti sai jatkoa: Ihastuttavat vauvat tanssivat rap-kappaletta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ranskalainen ”lähdevettä” myyvä huippubrändi Evian ihastutti taannoin vauvoilla tähditetyllä mainosvideoilla, josta muodostui valtava nettihitti. Nyt on julkaistu uusi, nauruhermoja kutkuttava pläjäys, joka saa katsojan takuuvarmasti hytkymään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla ensin yksin kulkeva mies huomaa peileistä heijastuessaan näyttävänsä vauvalta. Pian hänen seuraansa liittyy muitakin vauvoilta näyttäviä aikuisia, jotka innostuvat tanssimaan uuden ulkonäkönsä innoittamana.

Videolla soi musiikkina legendaarinen tanssikappale Here Comes the Hotstepper, josta on videota varten tehty nyt oma remix-versio. Videon viestinä on ”juo aitoa ja luonnollista vettä”. Kampanja on heti saanut merkittävää huomiota ympäri maailmaa.