Ällistyttävä vesipyörre kuvattiin järvessä Latviassa – imi kaiken sisäänsä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa kärsitään ainakin Pohjanmaalla parhaillaan jäiden lähtemisestä ja sulamisesta aiheutuneista tulvista. Latvialainen mies on kuvannut internetiin muutama päivä sitten videon, jossa kuvataan kummallisen näköistä luonnonilmiötä hänen kotimaassaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videossa on ruskea kevääseen valmistautuva vesistö, ja lammikon keskellä on huikean iso pyörre, joka näyttää imevän kaiken sisäänsä – ihan kaiken. Pyörteen sisälle hukkuu niin kaislikot kuin lammen jäät. Näyttää, kun joku olisi ottanut tulpan pohjasta irti.

Video on kuvattu Latvian Dvieten kunnassa, ja pyörrevideon katselijat tuntuvat olevan hyvin kiinnostuneita näkemästään. He kysyvät muun muassa kuinka pyörre on syntynyt, ja miten se loppuu. Entä minne kaikki jäät katoavat?