Rihanna ökyili strippiklubilla – seteleitä satoi taivaalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on tunnettu rohkeasta biletyksestään ja mieltymyksestään strippiklubeihin. Hän vieraili vastikään Floridassa paikallisessa King Of Diamonds Gentlemen’s Club -baarissa, jossa juhli yhdessä eksoottisten tanssijoiden kanssa.

Nyt poppari on rentoutunut Atlantassa Philips-areenan konserttinsa jälkeen. 25-vuotias Rihanna suuntasi etelän vieraanvaraisuudesta lämmenneenä Magic City -yökerhoon ystäviensä kanssa. Barbadoslainen kaunotar heilutteli setelitukkoja strippareille ja heitteli ilmaan suuria määriä seteleitä eräänlaiseksi setelisateeksi.

Neitokainen julkaisi Instagram-sivustollaan illasta kuvia, joissa hänellä nähdään muun muassa hurja setelimäärä jalkojensa juuressa. Fani kuvasi tapahtumasta myös kännykällä kuvatun videon, jossa Rihannan hurjastelu nähdään livetilanteessa.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.