Justin Bieber sai Playboy-pupun ongelmiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber esiintyy Suomessa 26. huhtikuuta. Stara sai äskettäin tietoonsa, että monet koulut antoivat oppilailleen vapaapäiviä perjantaisen konsertin ajaksi.

Samalla kun Bieber-kuume leviää maassamme, on julkistettu uusi uutinen, jonka mukaan eräs saksalainen Playboy-pupu olisi joutunut työssään ongelmiin kanadalaispopparin takia. Saksan keikkansa aikana Justin kutsui pari pupuneitokaista luokseen kiertuebussiin.

Naiset eivät tietenkään voineet vastustaa kiusausta, vaan liittyivät komistuksen seuraan. Anja-niminen neito matkasi 320 kilometrin matkan tavatakseen tähden hänen hotellillaan seuraavana aamuna. Playboy-klubin johto ei tempauksesta pitänyt, vaan miltei erotti hänet.

Hän sai työpaikallaan toimenkuvan alennuksen. Nainen nimittäin rikkoi sääntöä, jonka mukaan puputytöt eivät saa tavata asiakkaita klubin ulkopuolella. Anja onkin nyt poistanut puhelimestaan Justinin numeron ja vannonut pysyvänsä hiljaa tapahtuneesta, uutisoi Breaking News -sivusto.