Maailman suurin marihuanasätkä kuvattiin puistossa – poliisi takavarikoi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa tapahtui muutama kuukausi sitten ihmeitä, kun kannabis laillistettiin Washingtonin ja Coloradon osavaltioissa. Sittemmin alalla on alkanut tapahtua, ja muun muassa näihin osavaltioihin tehtävät kannabismatkat on myyty nopeasti loppuun.

Kaliforniassa kannabis on edelleen laitonta, mutta reseptillä pieniä määriä saa pitää hallussa omaan käyttöön. Nyt Santa Cruzissa on jäänyt poliisin haaviin valtava yli metrin pituinen marihuanasätkä, jota epäillään nyt jopa maailman suurimmaksi lajissaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viranomaisten lienee vaikea uskoa, että sen sisältämä noin kilo marihuanaa olisi ollut tarkoitettu omaan käyttöön. Jointin sisältämän huumeen arvo katukaupassa oli peräti 6.000 dollaria. Jättijointti kuvattiin 4-20 -tapahtumassa, jossa oli paikalla tuhansia opiskelijoita.

Monissa muissa osavaltioissa tällaisesta Kalifornian yliopiston kampuksella tapahtuneesta tempauksesta olisi seurannut vuosien vankilatuomio, mutta toistaiseksi tekijöiden tuomiosta ei ole tietoa. Tuomiota kuitenkaan tuskin tulee, sillä poliisit eivät pidättäneet ketään. Sen sijaan he ainoastaan takavarikoivat valtavan huumesätkän, jonka omistaja uhkasi puolestaan haastaa poliisit oikeuteen.