Jokaisen nuoren miehen painajainen – tätä aamuherätystä et haluaisi

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuoret miehet saattavat joskus unelmoida tajunnanräjäyttävästä seksistä kiihkeän puumanaisen kanssa. Puumia on kuitenkin monen ikäisiä, ja vain harva parikymppinen tunnustaa kiihottuvansa mummojen kanssa sekstailusta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt aihe on päässyt tapetille ikääntymistä estävän Über-kasvovoiteen mainosvideolla, jossa eräs nuorukainen herää kuuman yön jälkeiseen aamuun. Hänen vieressään on kuitenkin nainen, joka sängystä kavutessaan paljastuu vanhaksi mummoksi.

Pojan ilme on näkemisen arvoinen hänen tuijottaessaan isoäidin hyllyvää peppua. Mummo kertoo brittimainoksessa tapaavansa pian lapsenlapsenlapsensa. Naisen kasvot ovat huomattavan nuoren näköiset, mikä ”lienee” toimivan kasvorasvan ansiota. Ainakin mainoksen väitteen mukaan.