Nettivideo vetää katsojan sanattomaksi – Tiputanssi voi viedä yöunet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkkoon ilmestyy usein uskomattomia videoita, joiden tekijät hakevat julkisuutta hinnalla millä hyvänsä. Toiset esittelevät taitojaan, toiset antavat vinkkejä ja jotkut vain tyytyvät olemaan niin sekopäisiä, että pääsevät ihmisten tietokoneiden näytöille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yksi muiden joukossa on useita videoita viime aikoina YouTubeen julkaissut John Assanti. Mies keskittyy videoillaan reilusti ylipainoisen vartalonsa esittelemiseen tiputanssin avulla. Muissa videoissaan hän vetää suurta draamaa katsojiensa ja itsensä kustannuksella.

Video on niin hämmentävä, että sitä katsoessa ei rehellisesti tiedä mitä ajatella. Tunteako myötähäpeää, sääliä vai voiko videolle nauraa vedet silmissä ja lähteä hullutteluun mukaan? Sen moni voi varmuudella sanoa, että miehet videot eivät jää tähän ja hänestä tullaan vielä todennäköisesti kuulemaan.