Turisti jäi pudonneen kellon sisään kiinalaistemppelissä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

”Oletko kunnossa siellä? Jos olet, kopauta kelloon kerran. Jos et, soita kelloa kaksi kertaa.” Nämä sanat olisi voinut huutaa viime viikolla kiinalaisessa temppelissä kellon sisään kiipeliin jääneelle turistille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Onnettomuus tapahtui Kiinan Shandongissa sijaitsevassa buddha-temppelissä, kun katossa kiinni ollut suurikokoinen kello oli vahingossa pudonnut turistin päälle. Ystäviensä kanssa temppelissä vierailulla ollut Van Lin oli selvinnyt rysähdyksestä naarmuitta, mutta jäi valitettavasti suuren kellon alle jumiin.

Kellon painosta sekä sen historiallisesta arvosta johtuen palomiehet joutuivat tekemään aikansa töitä ennen kuin he saivat pelastettua arvoesineen sisälle jääneen Van Lin ulkoilmaan, Worlds Viral News raportoi.