Angelyne kompuroi Beverly Hillsissä – paparazzi kuvasi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikkien pissisten äiti Angelyne on nyt ikuistettu Beverly Hillsistä, ja pahaksi onnekseen nainen kaatui lähtiessään katukivetykselle. Super-Barbie on kuitenkin maineensa veroinen nainen, sillä hänellä oli yllä hädin tuskin vesirajalle ulottuva pinkki mekko.

1980-luvulla miljoonien miesten seksisymboliksi noussut Angelyne on ikustettiin tuttuun tapaan Beverly Hillsissä, jonne hän saapui tyylilleen uskollisena pinkillä Corvettella. Los Angelesissa eletään parhaillaan alkukesää, joten Angelyne oli pukeutunut niukkaan ja pinkkiin mekkoon, kiilakorkoisiin sandaaleihin ja kokonaisuuteen sopivaan jakkutakkiin. Kädessä roikkui aiemminkin nähty supersöötti Hello Kitty -laukku.

54-vuotias Angelyne on tehnyt näkyvää uraa Hollywoodissa, mutta kansainvälinen läpimurto on jäänyt kuitenkin tekemättä. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi mainostettuaan itseään suurikokoisilla mainoksilla Hollywoodissa. Angelyne on tähdittänyt omana itsenään useita realitysarjoja ja saanut myös muutamia pieniä näyttelijärooleja. Angelyne on joskus verrannut itseään Barbie-nukkeen sanoin: ”Lapset sanovat minua Barbien näköiseksi. Barbie kuitenkin toivoisi olevan minä.”