80-luvun video paljastaa: Näin Kardashianien isäpuoli on pilannut kasvonsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen ulkopuolisen silmin Kardashianien julkkisperhettä luotsaa eteenpäin suorasukainen matriarkka Kris Jenner. Hänen puolisollaan, olympiavoittaja Bruce Jennerilla, on myös sananen sanottavanaan perheen asioihin. Viime aikoina pari on riidellyt lasten kasvatuksesta.

63-vuotias Bruce on nykyään melkoinen ilmestys ”paranneltuaan” ulkonäköään lukuisilla kauneusleikkauksilla. Arkistojen kätköistä löytyi kuitenkin video, joka todistaa miehen olleen komistus 80-luvulla. Bruce julkaisi silloisen Linda-vaimonsa kanssa The Winning Workout -aerobic-videon.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Mies nähdään stereotyyppisellä kasarijumppavideolla voimistelemassa treeniasuisten neitokaisten kanssa. Touhukkaan Jennerin johdolla ryhmä tekee muun muassa punnerruksia ja pepputreenausta.

Kim Kardashianin isäpuolen kerrotaan olevan paraikaa aviokriisissä Kris-vaimonsa kanssa. Räväkkä julkkisperheen emäntä on kehuskellut mediassa aiemmilla suhteillaan nuorempiin miehiin. Hänen huhutaan myös ärsyttävän Brucea kommenteilla, joilla uhoaa olevansa perheen todellinen elättäjä.