Outo löytö New Yorkista: Onko tämä WTC-lentokoneen laskuteline?

Ohhoh! · Stara.fi

Vuonna 2001 tapahtui vakavin Yhdysvaltoja kohdannut terrori-isku, kun kaksi WTC-tornia romahti surmaten tuhansi ihmisiä. Pilvenpiirtäjien romahtamisen todellisista syistä käydään edelleen kiistaa. Eilen New Yorkissa tehtiin sattumalta mielenkiintoinen löytö.

Eilen New Yorkissa löydettiin kahden talon välissä sijaitsevasta kapeasta aukosta metalliromua, jonka epäillään olleen peräisin toisen torneihin osuneen lentokoneen laskutelineestä. Löytöpaikka on vain muutaman korttelin päässä turmapaikasta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Virallisen tiedon mukaan WTC-tornitalojen romahdukset aiheuttivat torneihin osuneet matkustajakoneet. Monet pitävät kuitenkin teoriaa mahdottomana. He uskovat, että talot räjäytettiin hallituksen toimesta. Lisäksi esimerkiksi Pentagoniin osuneeksi väitetystä kolmannesta matkustajakoneesta ei ole löytynyt pitäviä todisteita. Kyseessä on historian ensimmäinen maalla tapahtunut lento-onnettomuus, jossa lentokone on hävinnyt täysin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash