Courtney Stodden jättirintaisena minimekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona nykyisin tunnettu Courtney Stodden on pysytellyt jo parin vuoden ajan tiiviisti otsikoissa, ja monien yllätykseksi hän saa edelleen kutsuja muun muassa Hollywoodin julkkisjuhliin. 18-vuotiasta teinivaimoa ei kuitenkaan kelpuutettu Playboy-lehteen.

Viikonloppuna Courtney osallistui yhdessä miehensä kanssa Santa Anassa järjestettyyn The Jo-Sway Aquarium -muotinäytökseen, jossa esiteltiin kevään ja kesän mallistoja. Neitokainen oli pukeutunut tilaisuuteen tuttuun tapaansa varsin paljastavaan asuun.

Courtney Stodden ja on naimisissa itseään peräti 36 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa. Pariskunta löysi toisensa, kun Courtney oli vasta 16 vuoden ikäinen ja Doug 52-vuotias. Tämän vuoksi Stodden onkin saanut teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin.