Jada Pinkett Smith rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi taannoin näyttelijäksi ja tytär Willow puolestaan laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet jo menestystä.

Eilen Jada ja perheen teinitytär Willow kuvattiin nauttimassa rantaelämästä Havaijin maisemissa. Perheenäiti näytti nauttivan täysin rinnoin vedessä ja rannalla kirmailemisesta, kun Willow keskittyi puolestaan samaan aikaan surffaamiseen.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.