Maailman suurimman peniksen omistaja vaihtoi alaa: ”Se on liian iso!”

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kesänä kuinka maailman suurimman peniksen omistaja Jonah Falcon joutui ongelmiin San Franciscon lentokentällä, kun hänen housuissaan pullottavaa massiivista sukuelintä luultiin turvatarkastuksessa aseeksi.

Näyttelijänä ja käsikirjoittajana työskentelevä Jonah Falcon aikoo nyt uusille urille, sillä hän yrittää tehtä läpimurtoa musiikkialalla. Poptähdeksi ryhtynyt mies on nimittäin julkaissut jo esikoissinglensä, joka kertoo – yllätys yllätys – hänen giganttisen suuresta peniksestään. Kappaleen nimi on It’s Too Big, eli Se on liian iso. Miehen sukuelin on lepotilassa 24,1 ja erektiossa 34,3 senttinen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Singleä ei kannata ohittaa olankohautuksella, sillä Jonah Falcon on työstänyt sen yhdessä hittinikkari Adam Bartan kanssa. Tulossa voi siis olla hyvinkin varteenotettava hittikappale. Falcon pääsi taannoin dokumentin kohteeksi, kun BBC teki hänestä ja hänen peniksestään ohjelman The World’s Biggest Penis.

Kuva: Splash
Kuva: Splash