Rihannan kielenkäyttö suututti fanit – menikö liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna julkaisi vastikään Instagram-blogissaan otoksia uima-altaalta, jossa hänen nähtiin halailevan tuntematonta pikkupoikaa. Tähti kutsui tenavaa sosiaalisessa mediassa pikku neekeriksi.

Hän julkaisi myös otoksen viikonlopun juhlinnastaan samalla sanavalinnalla, ja herätti fanien vastalauseiden myrskyn. Rihannan ihailijat ovat nimittäin sitä mieltä, että tähden pitäisi lopettaa kyseisen rasistisen ja halventavan sanan käyttö kokonaan, uutisoi Daily Mail.

– Rakastan häntä helvetisti, mutta vihaan tuota sanaa, kirjoitti eräs fani Twitter-palvelussa.

– Tuo sana on loukkaava. Joissain kulttuureissa sitä ei edes saa sanoa. Kenenkään ei pitäisi, kommentoi toinen fani.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.