Kuva vahvisti: Justin Bieber + Selena Gomez = TOTTA!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisfanit vapisevat vieläkin sykähdyttävän kokemuksen jälkimainingeissa. Justin Bieber heitti Helsingissä ikimuistoisen keikan, ja on nyt jatkanut Believe-maailmankiertueensa merkeissä Venäjälle.

Kanadalaiskomistuksen kainalossa nähtiin aiemmin hänen eksänsä Selena Gomez. Pari kuvattiin yhdessä Oslossa. Justin julkaisi nyt Instagram-blogissaan otoksen, joka viimeistään todistaa parin välien lämmenneen huomattavasti. Kuvassa Selena halailee paidatonta maailmantähteä.

– Olet tehnyt musiikkia liian pitkään. Beibe, tule halailemaan – hän, kirjoitti Bieber blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

19-vuotiaan Justinin oli määrä esiintyä Kööpenhaminassa kosmetiikkajätti Elizabeth Ardenin kuvauksissa, kun poppari osoitti mieltään ja saapui tilanteeseen huimaavat kuusi tuntia myöhässä. Kun laulaja lopulta suvaitsi saapua paikalle, hän kieltäytyi käyttämästä hänelle annettua asua, joka oli suunniteltu kuvaussessiota varten etukäteen. Asuun kuului muun muassa pikkolon hattu.