Koiralla uskomaton tasapainoaisti – tähän ei moni koira kykene

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläinten tiedetään pystyvän oppimaan erilaisia temppuja. Osa lemmikeistä voi osoittaa jo aikaisessa vaiheessa erityisiä lahjoja. Sanfranciscolaisen naisen Jack-koira on äärimmäisen taitava tasapainottelemaan esineitä päänsä päällä.

Otus pystyy pitelemään kuononsa päällä miltei mitä tahansa. Omistaja Nicole Lee kertoi Huffington Post -lehdelle aloittaneensa tasapainottelun popcorneilla, jotka hän asetti eläimen kuonolle. Koira osoitti kärsivällisyyttä ja pysyi liikkumattomana herkkupalat kuonollaan.

Leen poikaystävä julkaisi lemmikin kyvyistä kuvia Reddit-palvelussa ja pyysi sen käyttäjiä ehdottamaan erilaisia esineitä, joilla Jack-koira voisi tasapainotella. Kuvatodisteet ovat nähtävillä tässä.