Stunt Freaks Teamin raju tempaus videolle: ”Tyhmäähän tämä on”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan viikoittain runsaasti toinen toistaan vauhdikkaampia videoita suorituksista, joissa uhmataan usein myös henkeä ja terveyttä. Viime aikoina pari näistä videoista on tullut yllättäen Suomesta, kun Stunt Freaks Team on esitellyt tempauksiaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kerroimme viime syksynä videosta, joka sai maailmanlaajuista huomiota. Siinä suomalaismies hyppäsi moottoripyörällä korkealle taivaalle, jossa hän avasi laskuvarjonsa ja putosi jokeen.

Nyt verkossa on julkaistu samasta tempauksesta Making of -tyylinen video, jossa nähdään miten tempaukseen valmistauduttiin ja kuinka sitä suunniteltiin. Lopulta hurjapää käväisi korkeimmillaan noin 40 metrin korkeudella joen pinnasta. Laskuvarjo ehti aueta juuri ennen kuljettajan iskeytymistä joen pintaan.

– Kukkaan ei ole koskaan tätä tehnyt eikä tule koskaan tekemään. Tyhmäähän tämä on, hurjapää totesi videolla.

Kuva: YouTube