Tuliterä Audi lähti kuljettajan käsistä – tällaista tuhoa harvoin näkee

Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa uutisoidaan vuosittain liikenneonnettomuuksista, joissa auto on syystä tai toisesta törmännyt talon seinään. Nyt Britanniassa on sattunut hieman keskimääräistä rajumpi tapaus, jossa tuliterän Audin kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan rajuin seurauksin.

60-vuotias mies sai ilmeisesti sairauskohtauksen auton ratissa, ja sen seurauksena menetti auton hallinnan. Auto ajautui ulos tieltä ja edelleen omakotitalon seinään. Vauhti on ollut ilmeisen kova, sillä auton törmäys teki valtavaa tuhoa omakotitalolle. Ennen seinään törmäämistä auto oli kulkenut aidan läpi ja pihatien yli.

Gowertonissa sijaitsevassa talossa asuva 72-vuotias Marianne Heath oli turma-aikaan kotona, mutta onneksi toisessa huoneessa. Hän oli ollut aikeissa siirtyä olohuoneeseen, johon Audi iskeytyi talon seinän läpi.