Perhe syötti kamelia autosta – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalta löytyy lukuisia eläintarhoja ja -puistoja, joissa ihmiset voivat kierrellä eläinten joukossa omilla autoillaan. Eräs perhe päätti tutustua tällaiseen eläintarhaan, ja he tapasivat siellä ahneen kamelin, jota he päättivät myös syöttää autostaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Perhe ruokki kamelia herkuilla, ja etenkin perheen tytär tuntui olevan innoissaan karvaisesta eläinkaverista. Äiti kuvasi kamerallaan tytön hekottelua, kunnes kameli muuttui yhtäkkiä hävyttömän ahneeksi, ja työnsi päänsä isän ja tyttären ohi syvälle autoon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kameli otti myös pikkutytön pään liki suuhunsa, mutta nokkela isä esti suuremman vahingon sattumisen. Tyttö nauroi kamelille, vaikka perheen vanhemmat säikähtivätkin eläimen hieman liiankin tuttavallista lähetysmisyritystä. Lopulta perhe päätti jatkaa matkaa, mutta he muistanevat kamelin kohtaamisen koko loppuikänsä.