Ällistyttävä näky: Auto päätyi puuhun 3 metrin korkeuteen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltain Oregonin osavaltion viraomaiset ovat ihmeissään varsin erikoisesta autoon liittyvästä tapauksesta. Heidät nimittäin kutsuttiin sunnuntaina 28. huhtikuuta pelastamaan onnettomuuteen joutunutta autonromua – joka oli juuttunut kolmen metrin korkeuteen puuhun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tualatin Valleyn palolaitoksen mukaan auto oli tyhjä, eikä sen kuljettaja tai matkustaja lentänyt ajoneuvosta ulos törmäyksen seurauksena. Lämpökamera ei puolestaan löytänyt autonromusta merkkejä lämmöstä, joten auton on täytynyt olla puussa jo jonkin aikaa.

Se, miten auto päätyi jumiin puuhun, on yhä mysteeri. KOIN-verkkosivuston mukaan auton kuski on sittemmin palannut onnettomuuspaikalle, ja poliisit pidättivät hänet kolaripaikalta pakenemisesta. Tapauksen yksityiskohdat ovat kuitenkin edelleen epäselviä.