Ostetaan tyylitaju? Teinivaimon 52-vuotias mies pukeutuu kuin tavis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona nykyisin tunnettu Courtney Stodden on pysytellyt jo parin vuoden ajan tiiviisti otsikoissa. Courtney Stodden ja on naimisissa itseään peräti 36 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa.

Pariskunta löysi toisensa, kun Courtney oli vasta 16 vuoden ikäinen ja Doug puolestaan oli jo 52-vuotias. Viikonloppuna pariskunta ikuistettiin yhdessä West Hollywoodissa. Courtneylla oli yllään eläinkuosilla varustettu minimekko, kun taas hänen aviomiehensä oli pukeutunut hyvin arkisesti löysään t-paitaan, shortseihin ja sandaaleihin. Kaiken lisäksi pariskunta meni syömään maineikkaaseen The Ivy -ravintolaan, jossa asiakkaiden odotetaan pukeutuvan tyylikkäästi.

Parin ei uskoisi kuuna päivänä olevan avioliitossa. Courtney Stodden sai avioliittonsa myötä teinivaimon tittelin. Parhaillaan kaunotar yrittää lanseerata omaa musiikkiuraa muun muassa uuden Reality-musiikkivideon turvin. 18-vuotiasta teinivaimoa ei kuitenkaan kelpuutettu Playboy-lehteen.