Mies hurahti ketsuppiin 44 vuotta sitten – tässä tilanne nyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalta löytyy pakkomielteitä jokaiseen makuun. Nyt TLC-televisiokanavan My Crazy Obsession -televisiosarja esittelee toisen maustekastikkeisiin vinksahtaneen herran, tosin hänen kotoaan löytyy tuhansien sinappipurkkien sijaan kasapäin ketsuppipulloja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ralph on kerännyt ketsuppipulloja 44 vuotta. Eläkepäiviään viettävä copywriter ja vapaa-ajan koomikko myöntää, että hän rakastaa ketsuppia enemmän kuin mitään muuta. Miehen mukaan punainen tomaattikastike sopii kaikkien ruokien kanssa nautittavaksi.

Keräilijää kutsutaan ketsupin kuninkaaksi. Eikä suotta, sillä hänen kokoelmansa saavuttaa tuhansien dollarien arvon. Mukana on niin yleisimpiä pulloja ja purkkeja kuin harvinaisempiakin löytöjä vuosisatojen takaa – esimerkiksi vuodelta 1798. Pullojen lisäksi mies on täyttänyt asuntoaan ahkerasti muilla ketsuppiaiheisilla tavaroilla ja esineillä.