Piispa pelasti naisen samuraimiekalla – tunkeilija pääsi pakoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salt Lake Cityn lähiössä vietettiin rauhallista tiistaiaamua, kunnes mormonipiispa Kent Hendrixin naapuri joutui röyhkeän tunkeilijan uhriksi. Mies pelasti tilanteen sankarillisesti yli 70-senttistä samuraimiekkaa apuna käyttäen.

Mormonipiispa oli herännyt, kun hänen teini-ikäinen poikansa oli ilmoittanut vastapäiseen taloon tunkeutuneesta miehestä. 47-vuotias Hendrix oli syöksynyt ulos ja napannut matkalla ensimmäisen käteen tarttuneen aseen mukaansa, mikä sattumalta oli hiiliteräksinen samuraimiekka.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Sankari meni puolustamaan naapurin naista samalla, kun hänen poikansa soitti hätänumeroon. Piispa oli omien sanojensa mukaan huutanut tunkeilijalle ja pakottanut hänet maahan. Hendrix sanoo Desert Newsille, että miehen silmistä näki, ettei kukaan ole uhkaillut häntä aiemmin miekalla.

Tunkeilija pääsi karkuun, mutta neuvokas kirkonmies otti auton rekisterinumeron ylös ja löysi maasta tunkeilijan pudottaman huulirasvan. Hämäräveikko jäi myöhemmin kiinni. Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon lähettiläs kertoo, ettei hän ole ennen tiistain kohtaamista käyttänyt miekkaansa kertaakaan aiemmin tositoimissa.