Rihanna rikkoo jälleen ennätyksiä – huikea menestys jatkuu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on ollut runsaasti otsikoissa ulkomusiikillisten seikkojen vuoksi. Taannoin hän rikkoi ennätyksen, sillä neitokaisella on Yhdysvaltain Billboard-singlelistan ykkösiä enemmän kuin yhdelläkään toisella artistilla viimeisen 20 vuoden aikana.

Nyt Rihanna on jälleen rikkonut musiikillaan ennätyksiä. Barbadossyntyisellä tähdellä on nimittäin jo 12 yli 100 miljoonaa katsojaa kerännyttä musiikkivideota Vevo-videopalvelussa.

Viimeisin 100 miljoonan katsojan rajapyykin rikkonut video on vuonna 2009 julkaistu Russian Roulette. Kyseinen kappale ei kuulu Rihannan suurimpiin hitteihin, eikä se ole päätynyt ensimmäiselle sijalle esimerkiksi Billboard-singlelistalla. Silti se niittää menestystä YouTubessa.

Chris Brown vihjasi taannoin haastattelussaan, että Rihannan kansainvälinen kiertue oli hänelle rankkaa aikaa. Mies tunnusti, että pystyisi hyväksymään sen, jos popkaunotar pettäisi häntä naisen kanssa. Miesrakastajaa hän ei kuitenkaan kykenisi omien sanojensa mukaan sulattamaan. Aika näyttää, mikä on Chrisin ja Rihannan suhteen todellinen laatu.