Simon Cowell lopetti tupakoimisen – poltti 40 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

53-vuotias Simon Cowell pitää tunnetusti hyvää huolta ulkonäöstään ja panostaa muun muassa erilaisiin hoitoihin. Hänen metroseksuaali elämäntyylinsä on toisinaan nostattanut homohuhuja, joille Simon on kuitenkin tyytynyt vain nauramaan. Nyt suorasukainen julkkistähti kertoo lopettaneensa tupakanpolton.

Simon Cowell on polttanut tupakkaa 40 vuotta. Nyt hän on siirtynyt sähkötupakan pössyttelijöiden joukkoon. Mies on lähipiirinsä mukaan saanut sähkötupakoista suurta apua lopettamisessaan. Moguli on yrittänyt lopettaa kahdesti aiemmin, siinä kuitenkaan onnistumatta. Hän onnistui kuitenkin hypnoosin avulla vähentämään tupakointiaan 44 savukkeen päiväannoksesta 15 tupakkaan, Femail First raportoi.

Britannian Talent-kilpailun tuomarikollega Amanda Holden paljasti vastikään Simon Cowellin kommandotaipumuksen. Nainen epäilee, että syy Cowellin alushousuttomuuteen voi olla mukavuudenhalun lisäksi miehen elämässä jatkuvasti läsnäoleva kiire. Hän ehdotti haastattelussa, että Simon palkkaisi jonkun pukemaan hänelle aamuisin alushousut jalkaan.