Suosikkiräppäri löydettiin kuolleena – huumeiden yliannostusta epäillään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina viihdemaailmassa on koettu poikkeuksellisen paljon nuorten tähtien poismenoja, kun useita supertähtiä on kuollut varsin nuorena. Monet heistä kaiken lisäksi 27-vuotiaana. Nyt tuorein tapaus on sattunut Yhdysvalloissa, jossa suosikkiräppäri menehtyi 34-vuotiaana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhdysvaltalainen rap-duo Kriss Kross, eli Chris ”Mac Daddy” Kelly ja Chris ”Daddy Mac” Smith, tuli tunnetuksi 1990-luvun alussa Jump-jättihitillään. Räppärit olivat noihin aikoihin vasta 12 ja 13-vuotiaita pikkupoikia. Nyt duon toisen osapuolen, Chris Kellyn, uutisoidaan menehtyneen.

Artisti löydettiin keskiviikkona 1. toukokuuta Atlantassa sijaitsevasta kodistaan. Chris Kelly toimitettiin paikalliseen soiraalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi. Paikallisen AJC.com-uutissivuston mukaan tähden kuolemaa tutkitaan mahdollisena huumeiden yliannostuksena.

Kris Kross nousi tunnetuksi musiikkituottaja Jermaine Duprin avulla vuonna 1991. Duo oli yksi So So Def Records -levy-yhtiön ensimmäisistä artisteista, ja he tekivät helmikuussa comeback-keikan yhtiön juhlakonsertissa.

Kriss Krossin nuoren iän lisäksi räppärit herättivät huomiota duon erikoisen pukeutumistyylin vuoksi. Pojat esiintyivät esimerkikis Jump-hitin musiikkivideolla pitäen vaatteita yllään väärin päin. Kriss Kross toimi myös lämmittelybändinä Michael Jakcsonin vuoden 1992 maailmankiertueella, ja oman musiikkinsa lisäksi kaksikko esiintyi Jacksonin, Run-D.M.C.n ja TLCn musiikkivideoilla.