Brittimalli tyrkytti antoisaa poveaan bileissä – ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikaunotar Helen Flanaganin elämässä sattuu ja tapahtuu. Hänen vihjailtiin äskettäin eronneen poikaystävästään Scott Sinclairista, mutta tähti kiisti asian, ja kertoi parin olevan vain ongelmissa.

FHM-lehti valitsi vastikään Helenin maailman seksikkäimpien naisten kärkikolmikkoon ja hän sai lisäksi Britannian seksikkäimmän neitokaisen tittelin. Nyt kurvikas blondi on ikuistettu matkalla lontoolaiseen Whisky Mist -yökerhoon, jossa Helen viipyi juorujen mukaan vain kymmenisen minuuttia ennen kuin palasi hotellihuoneeseensa.

Flanagan nähtiin paikan päällä mintun vihreässä, viehkeässä mekossa, jonka antoisa kaula-aukko toi julkkistähden tunnetut kurvit esille. Helen ei paparazzeja pakoillut, vaan suhtautui kuvaamiseen luonnollisesti. Taannoin neito esiintyi punaisella matolla mustassa, avonaisessa leningissä, joka olisi kaivannut tuekseen rintaliivejä.