Justin Bieberin keikka keskeytyi muslimien rukouskutsuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Läntisen pallonpuoliskon suurin teini-idoli, laulaja Justin Bieber keikkaili torstaina Turkin Istanbulissa. Nuorukainen on herättänyt aiemmin huomiota oikuillaan, mutta hän osaa halutessaan myös hurmata yleisönsä.

Nyt Justin kunnioitti muslimifanejaan niin paljon, että keskeytti Istanbulin keikkansa kahdesti rukouskutsun kuullessaan. Ihailijat olivat E! Online -sivuston mukaan yllättyneitä ja innoissaan siitä, että Bieber osoitti käytöksellään arvostavansa heidän uskontoaan. Laulajaa kiiteltiin myöhemmin Twitter-palvelussa kunnioittavaksi ja hienoksi mieheksi.

Justin Bieber ei ole aina osannut käyttäytyä yhtä tyylikkäästi. 19-vuotiaan Justinin oli taannoin määrä esiintyä Kööpenhaminassa kosmetiikkajätti Elizabeth Ardenin kuvauksissa, kun poppari osoitti mieltään ja saapui tilanteeseen huimaavat kuusi tuntia myöhässä. Saavuttuaan paikalle laulaja kieltäytyi käyttämästä hänelle annettua asua, joka oli suunniteltu kuvaussessiota varten. Asuun kuului muun muassa pikkolon hattu.