Viidakon tähtönen kiidätettiin sairaalaan: ”P**koin housuuni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Viidakon tähtöset -realitysarja on vetänyt suomalaisia sankoin joukoin televisioiden ääreen. Parhaillaan televisiossa nähtävällä tuotantokaudella kilpailijat ovat sairastelleet poikkeuksellisen paljon. Eilisessä jaksossa siitä nähtiin esimerkki.

Chat-juontajana tunnetuksi tullut Viidakon tähtönen Katri Sorsa sairastui nimittäin leirissä niin pahasti, että hänet jouduttiin kiidättämään sairaalaan. Samalla muodokkaalla neitokaisella sattui myös inhimillinen vahinko.

– Eilen aamulla mulla alkoi ihan mieletön ripuli. Yhdessä vaiheessa mä olin jo niin huonossa kunnossa, että mä paskoin housuihin, ei vähän paskempi juttu. Sit mä aloin oksentaa sen jälkeen, elikkä mulla oli ihan kunnon vatsatauti, Katri Sorsa kertoi ohjelmassa.