Mies, kiveksesi ovat kauniimmat kuin luuletkaan – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme hiljattain, kuinka Dove oli luonut mainoskampanjan, jonka avulla kohotettiin naisten luonnollisen kauneuden arvostamista ja itsetuntoa. Nyt mainospätkästä on luotu miehille tarkoitettu parodiaversio.

Alkuperäisessä mainoksessa artisti piirsi naisten kasvonpiirteet pelkästään heidän kuvailunsa perusteella ilman, että taiteilija näki naista. Sen jälkeen piirtäjä hahmotteli potretin jonkun toisen kertoman perusteella. Usein lopputuloksessa kävi niin, että muiden kuvaillessa nainen näytti piirustuksessa kauniimmalta.

Miesten versiossa toteutetaan sama idea, tosin piirustuksen kohteena ovat urosten kivekset. Videon kuvauksessa parodioidaan Doven versiota, sillä siinä kerrotaan, että vain neljä prosenttia maailman miehistä ymmärtää, kuinka kauniita heidän pallinsa ovat. Parodiaversio on onnistuneesti pilke silmäkulmassa toteutettu.